CANDELA

Candela, klassisk dansbands-pop!

Många var de artister som fick ett ögonblickligt genombrott på den tiden då det bara fanns en tv-kanal. Efter medverkan i exempelvis Hylands hörna eller Nygammalt var det bara att boka in turnén. Numera finns det så många kanaler att tittarna är alltför utspridda för att det ska bli samma omedelbara effekt, och dessutom lanseras ju dagens stjärnor via tv genom ändlösa såpor som Idol och Melodifestivalen.
Allra sist att slå igenom ”över en natt” var kanske dansorkestern Candela, som efter framträdandet i TV4 och Bingolottos säsongspremiär våren 1994 direkt dagen efter fanns i det svenska kollektiva sinnet. Bandets fixstjärna Jenny Öhlund hamnade direkt på löpsedlarna och man svarade upp till förväntningarna genom att inom kort parkera på Svensktoppens förstaplacering. En exempellös karriärstegring följde, som toppades av en Grammis 1996.

Återupplev Candela. Med grundrepertoaren tryggt förankrad i orkesterns guldålder, 90-talet, radas hitarna upp: När du ser på mig, Du finns i mina tankar, Malmö-Köpenhamn, Att det i stjärnorna står skrivet, etc! Candelas patenterade dansbands-pop garanterar musik som är både dansvänlig och lyssnarvänlig.

För bokning och ytterligare information,
kontakta Billy Heil info@billyheil.se eller tfn 070-638 84 49